Повернутися до звичайного режиму

Вересневі шкільні дні

Весела руханка перед першим уроком

Інформаційний дайджест «Вересневі шкільні дні»

Ось і закінчився перший шкільний місяць вересень. Веселив теплими сонячними днями, насторожував штормовим попередженням, пригощав солодкими яблуками і грушами…Щедрий і непередбачуваний,він запам’ятався учням Кривобалківської ЗОШ цікавими заходами.

Отже, невеликий інформаційний дайджест.

  1. Свято Знань у школі розпочалося не традиційною святковою лінійкою, а флеш-мобом «Літо, прощавай, першовересень, стрічай». Після урочистої частини, на якій вітали першокласників із початком шкільного життя та першого уроку, всіх учнів і учителів школи дівчата-танцівниці запросили на «Веселу руханку».
  2. До Міжнародного дня миру учні 2-4 класів влаштували тематичний флеш-моб «Голуб миру». Кожен ніжно тримав у руках паперового символа миру-голуба, а потім «написали» слово «МИР».
  3. Як і у кожній школі нашого району, був проведений тиждень туризму. Всім сподобалася спортивно-туристська гра «Азимут». А ось квест «Партизани» було перенесено на жовтень через дощову погоду. Завершенням Тижня стала виставка малюнків.
  4. Цікавою була поїздка до Коблевського дельфінарію. У той же день учні школи побували на цирковій виставі (с. Коблеве).
  5. Святково привітали учителів школи, педагогів, які вже на заслуженому відпочинку з професійним святом. Пісні, поезія, грамоти від щирого серця дарувалися освітянам нашого села.

І це не повний перелік наших позакласних заходів: конкурс класного озеленення, виставка «Українська осінь 2017», участь у святкуванні 112 –річчя Кривої Балки, тощо.

Кiлькiсть переглядiв: 300

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.