Засідання інтелектуального клубу "Що? Де? Коли?". Тема - МИСТЕЦТВО.


24 листопада в нашій школі відбулася зустріч, приурочена до Всесвітнього Дня Науки, який щорічно 10 листопада відзначається в багатьох країнах світу.

В цей день проходять офіційні заходи, присвячені цьому святу, повна назва якого Всесвітній день науки в ім'я миру та розвитку.

Ця назва несе в собі головну мету самого свята. Його створили для того, щоб людство цілком усвідомило користь наукових досліджень та розробок.

Звичайно ж, свято не є вихідним, але відзначають його досить масштабно, організовуючи різні з'їзди, форуми, засідання та інші заходи, присвячені науці та вченим.

Вперше про це свято заговорили в 1999 році, коли в Будапешті проходила Всесвітня наукова конференція. Саме тоді вчені вирішили зайнятися більш плідну взаємодією з суспільством.

Формально свято заснувала організація ЮНЕСКО, заявивши про це в 2001 році на науковій конференції. Але широко це свято вперше відзначали вже 10 листопада 2002 року.

В рамках його святкування ЮНЕСКО співпрацює з урядами багатьох країн, науковими колективами та представниками населення.

Отож і учні нашої школи також вирішили присвятити своє інтелектуальне змагання цій славетній даті.


Темою зустрічі стала найпрекрасніша, найважливіша і найдивовижніша галузь мистецтва. Разом із нею ми пов'язані від народження і до глибокої старості. Вона всюди, вона навколо нас.


Це — її величність музика! «Музика повинна викресати вогонь з людських сердець». Ці слова видатного німецького композитора Бетховена і стали девізом гри.

Переможцями ж стали наймолодші, але, як виявилося, найвіднаніші поціновувачі Музики - учні 5 класу.

Дякуємо учасникам за веселу та цікаву гру, а вболівальникам за підтримку.

Впевнені, що сьогоднішня гра наповнила наші серця та душі музикою.

Кiлькiсть переглядiв: 255

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.