Перший Дзвоник

Першокласники йдуть на свій перший урок

Перший Дзвоник – свято початку нового навчального року З року в рік у школах України зберігається добра традиція зустрічати свято Першого дзвоника у перший день вересня. От і у 2014 році по – літньому теплий день вересня ознаменував початок підкорення нових шкільних вершин.

За шкільну парту у Кривобалківській ЗОШ І-ІІІ сіли 126 учнів, із них 16 першокласників, для яких сьогоднішній день- перший крок у країну Знань. Всіх школярів вітали Пізнайко та Розумничка. Завітали зі словами привітань і вихованці дитячого садка «Зіронька». З початком нового навчального року учнів та вчителів школи привітали Бужиков П. В., директор Будинку Творчості учнів при Миколаївській райдержадміністрації, Мухарський Л. Г., сільський голова. А скільки подарунків отримали наші першокласники та учні школи ! Від батьківського комітету 9 класу було подаровано канцелярський набір кожному учню 1 класу, від депутата районної ради Козиря Б.Ю.-набір першокласника, від сільського голови –спонсорська допомога школі ( 500 гр.).

У теплій обстановці, по - сімейному затишно пройшло свято Першого Дзвоника. У вільній і сильній країні ми його зустріли, за що подякували тим, хто захищав нашу Україну у роки ІІ Світової війни, тим, хто відстоював суверенітет держави на революції Гідності, тим , хто захищає цілісність Батьківщини у зоні АТО…

Шкільна редколегія. Фото Мінакової Т., уч. 9 класу.

Кiлькiсть переглядiв: 134

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.