Про проведення Дня Фізичної культури і спорту та Всеукраїнського Олімпійського уроку у Кривобалківській ЗОШ І-ІІІ ст. Миколаївського району

Перед спортивними змаганнями

З 8 по 12 вересня у нашій школі відбулися дві цікаві спортивні події: День Фізичної культури та спорту й Всеукраїнський Олімпійський урок.

У Кривобалківській ЗОШ І-ІІІст. Всеукраїнський Олімпійський урок проводився на спортивному майданчику. Були заплановані та проведені такі змагання: легкоатлетичні – біг на спринтерській дистанції,стрибки у довжину, метання м’яча, штовхання ядра. Учасниками були учні та вчителі школи. Визначилися і переможці: 1-4 кл. –Гонтарюк К., Цируліс Б., Медведенко Н.; 5-6 кл – Надоян Х., Кіпень І.; 7-10 кл.- Рачковська Д., Покрищенко І., Подима І. День фізкультури і спорту розпочався тематичною лінійкою, виставкою літератури, а потім відбулося змагання з міні- футболу. Переможцями стали команди 6 кл. ( ІІ вікова категорія) та 10 кл. ( ІІІ вікова категорія)

Всім дуже сподобалися змагання , підготовлені вчителем фізкультури Зарванським А.Г., вчителями початкових класів Віслоян Л.І., Новак Н.І., Кривою Н.І.

Шкільний Департамент спорту

Кiлькiсть переглядiв: 31

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.