У Кривобалківській ЗОШ І-ІІІ ст. обрано 6 президента Шкільної республіки.

Вибори президента Шкільної республіки.

У Кривобалківській ЗОШ І-ІІІ ст. обрано 6 президента Шкільної республіки

Жовтень у Кривобалківській ЗОШ І-ІІІ ст.- місяць шкільних президентських виборів. Така знаменна подія відбулася і цього навчального року: учні 6-10 класів стали учасниками стимуляційної гри «Вибори», метою якої вчити учнівську молодь проводити процедуру виборів,сприяти свідомому ставленню щодо значимості особистої участі у них,формувати власне ставлення до необхідності участі у голосуванні. Сама ідея щодо форми проведення гри «Вибори» належить Запорожець О.В. і вперше була застосована у 2006 році.

Не порушували порядок проведення виборів і у цьому році: створили шкільну виборчу комісію, організували передвиборчу агітацію, зареєстрували і кандидатів. Голосування відбулося згідно оголошення про день, час і місце проведення виборів. Зважено до цієї події підійшли голова ШВК Довгань Г.С., педагог-організатор школи, секретар Фроленко Г, учениця 10 класу і 3 членів комісії.

За результатами голосування президентом Шкільної республіки стала учениця 10 класу Рачковська Дар’я. На загальношкільній лінійці після оголошення результатів голосування новообраний президент присягнула на вірність всій шкільній громаді, тримаючи праву руку на Кодексі честі учня .

До речі, обирається президент один раз на два роки. Учнівський та педагогічний колективи щиро вітають Дашу із відповідальною посадою.

Шкільний кореспондент Тур Діана.


Кiлькiсть переглядiв: 228

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.